Techniek Maggiolina

Meer dan 50 jaar ervaring zit er achter de techniek van de Maggiolina’s Onderstaand de eindresultaten van deze ontwikkelingen verwerkt in de meest geavanceerde daktent.

Maggiolina heeft drie verstelbare RVS sluiting voor totale veiligheid en bescherming. Deze sluitingen zijn onderhoudsvrij en ongevoelig voor zand, stof, water of modder.De Maggiolina’s zijn uitgerust met twee deuren waardoor u kunt kiezen aan welke kant u in of uitstapt. Door toepassing van een traploos instelbare binnendeur kunt u de mate van ventilatie en inkijk gemakkelijk instellen.Onder aan de deur zitten 2 extra stroken stof. 1 zorgt ervoor dat alles winddicht wordt afgesloten waardoor u nooit geen koude tegen u rug krijgt en de andere zorgt voor een 100 % waterdichte afsluiting.De lichtgewicht aluminium ladder is geheel opnieuw vormgegeven. Dankzij de mooie ronde vormen blijft u nergens meer achter haken.De lichtgewicht ladder wordt aan de rand van de daktent gehaakt en is eenvoudig instelbaar op iedere hoogte. Ook de schuinte kan naar wens worden ingesteld.

Het dikke matras wordt geleverd met 2, 3 of 4 kussens afhankelijk van het model.Alle Maggiolina’s hebben 2 deuren en 2 ventilatie openingen aan de kopse kant. Elke opening is voorzien van ritsen en vliegengaasVliegengaas deur welke met ritsen 100% vlieg / mug dicht kan worden afgeslotenDe ritsen hebben een wat grotere vertandingen waardoor probleemloos gebruik wordt gegarandeerd. In de hemel zit aan het hoofdeinde verlichting met 3 heldere LED lampen waarbij u zich kunt omkleden of een boek lezen. De lamp is eenvoudig aan te zetten door lichte aanraking.


Overige details


De Maggiolina tenten worden o.a. uitgerust met:
- Een ladder opbergsysteem
- Elastiek dat helpt bij het sluiten van de daktent
- Opberg netten
- Een opberg zak
- Optie: Mount kit voor dakdrager op de daktent